Slet din konto
Du kan til enhver tid slette din konto fra denne side eller fra Indstillinger, Konto.
Hvad sletning fjerner
- Dine annoncer, billeder, resultater og eksporter.
- Alle kreditter på kontoen, inklusive købte kreditter og gratis prøvekreditter samt registreringen af din gratis prøve.
- Dine loginmetoder og sessioner.
Hvad der sker, og hvornår
- Alle ventende og igangværende redigeringer stopper med det samme.
- Et abonnement betalt på nettet via Stripe annulleres med det samme uden yderligere opkrævninger.
- Et abonnement købt i App Store- eller Google Play-appen skal opsiges i den pågældende butik.
- Dine data fjernes fra vores servere inden for 7 dage. Billeder, du allerede har downloadet, berøres ikke.
- Sletning kan ikke fortrydes. Hvis du logger ind igen senere med samme e-mailadresse, starter du en ny konto.