Je account verwijderen
Je kunt je account op elk moment verwijderen vanaf deze pagina of via Instellingen, Account.
Wat verwijderen wist
- Je advertenties, foto’s, resultaten en exports.
- Elke credit op het account, inclusief gekochte credits en gratis proefcredits, en de registratie van je gratis proef.
- Je inlogmethoden en actieve sessies.
Wat er gebeurt en wanneer
- Alle wachtende en lopende bewerkingen stoppen onmiddellijk.
- Een abonnement dat op het web via Stripe is betaald, wordt direct opgezegd zonder verdere kosten.
- Een abonnement dat is afgesloten in de App Store- of Google Play-app moet in die store worden opgezegd.
- Je gegevens worden binnen 7 dagen van onze servers verwijderd. Foto’s die je al hebt gedownload blijven behouden.
- Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je later opnieuw inlogt met hetzelfde e-mailadres, begin je met een nieuw account.