İçeriğe geç

Hesabınızı silin

Hesabınızı istediğiniz zaman bu sayfadan veya Ayarlar > Hesap bölümünden silebilirsiniz.

Silme işlemi neleri kaldırır?

  • İlanlarınız, fotoğraflarınız, sonuçlarınız ve dışa aktarılan dosyalarınız.
  • Satın alınan ve ücretsiz deneme kredileri dahil hesaptaki tüm krediler ve ücretsiz deneme kaydınız.
  • Giriş yöntemleriniz ve açık oturumlarınız.

Ne olur ve ne zaman gerçekleşir?

  • Sırada bekleyen ve devam eden tüm düzenlemeler derhal durdurulur.
  • Web üzerinden Stripe ile ödenen bir plan anında iptal edilir ve ek ücret alınmaz.
  • App Store veya Google Play uygulamasından satın alınan bir planın ilgili mağaza üzerinden iptal edilmesi gerekir.
  • Verileriniz 7 gün içinde sunucularımızdan kaldırılır. Daha önce indirdiğiniz fotoğraflar etkilenmez.
  • Silme işlemi geri alınamaz. Daha sonra aynı e-posta adresiyle tekrar giriş yaparsanız yeni bir hesap başlatmış olursunuz.